Nyt kursus over 1 år!

Livet bevæger sig i os. Med følelser, behov, drømme og inspiration. Det er min erfaring, at jo mere vi kan mærke livet og forholder os til det, jo større bliver følelsen af nærvær og forbundethed med verden.

Vi bliver Autentiske når vi lytter til livet i os. Fortæller at kejseren ikke har tøj på, at vi er trætte og ikke orker mere, føler sorg, vrede, lyst, angst….liv. Det gik op for mig med hestene for omkring tyve år siden, som det er gået op for så mange, at hestene altid reagerer når vi ikke er autentiske. Når der ikke er overensstemmelse mellem vores indre og ydre. “At tage sig sammen” henover en følelse, en tilstand i kroppen der kalder på kontakt, virker ikke på hestene. Og hvorfor skulle det? Vi er jo ude af kontakt med os selv og når vi er det; ude af kontakt med verden og hestene i den.

Hestene har Integritet. Jeg tror ikke de kan overhøre dét de føler, sanser og mærker (medmindre vi mennesker har traumatiseret dem i for høj grad…). Den mindste flue der lander på deres pels, bruger de energi på at fjerne. Den mindste utryghed viser sig med det samme, i spændingen, udtrykket og kontakten.

Når vi er sammen med væsener der er autentiske og har høj integritet påvirker det os. Det smitter os og inspirerer os.

Vi kommer helt enkelt til at mærke os mere. Livet i os.

Til august starter en et-årig kursusrække for dig der er interesseret i dét: At mærke livet. Sammen med hestene.

 

Happy påske horses!

Nærvær med heste