Oktober 2017

Trænger du til at mærke dig?

Hvad der er vigtigt, hvor du er på vej hen og hvorfor? Her i efteråret tilbyder jeg sessioner med indledende meditation med fokus på sansningen af hestene samt efterfølgende 1-1 session assisteret af de 10 heste på Tudsegård. Hestene har nu alle minimum arbejdet med terapi i 5 år og er således erfarne i mødet med nye mennesker. Jeg har til gode at vi ikke finder nærvær og mening i mødet med dem her.

Meditation og session varer 2 timer og finder sted her i Tudsegårds smukke omgivelser med udsigt til Lammefjorden. Pris 1.250,-

  1. hold på uddannelsen til hesteassisteret terapeut er i gang.

På  2. kursus startede hver dag med at meditere foran hestene til lyden af deres gumlen. Allerede nu ved kursisterne hvad det er heste gør med os og vores nervesystemer; får os bedre til at mærke os selv – hele os selv – tilbyder en lindrende, åbnende kontakt og formår på nærmest magisk vis at træde ind i vores liv på en måde der giver mulighed for at finde mening og forløsning.

Uddannelseskursisterne har 2 år foran sig med gæstelærere, teori, praktisk øvelse med hinanden og udefrakommende gæster før de rejser ud i verden som hesteassisterede terapeuter og hjælper med at genfinde en følsomhed hestene har svært ved at forlade.

 

I september har jeg været på besøg hos Ute Lehman og hendes Horse in Harmony uddannelse.

Fokus var på hvordan hestene påvirker os – og omvendt – og medvirkede til at give en større forståelse for hvordan og hvorfor temaer som angst og forkert-følelsen optræder i vores samvær med hestene. Det blev en fin formiddag der var med til at åbne for at vi taler om at vi kan føle os utilstrækkelige, forkerte, dumme og bange når vi er sammen med vores heste. Hvis dette skal fylde mindre skal det blive muligt at være sammen om det. Jeg tror vi fik taget et skridt i den retning.

 

Snart falder efterårets blade i brændende farver mod jorden.

Happyhorses