Marts 2013

8. marts ’13 “”Nyt fra Happyhorses”

Hej allesammen,

en fortrolig kilde oplyser at det i vinden i dag føles som -10, det kan jeg bekræfte… Det passer ikke Batman – den franske bulldog – som afstod aftenturen igår…
Pelsen er begyndt at falde på både hunde og heste; ét hår for hver erantis eller vintergæk.
Jeg længes efter det her: hestene slippes på græs… Her Natasja.
Fredag den 15. marts er jeg igen i Jylland og giver sessioner: Her har du muligheden for at arbejde med dig og din hest eller bare dig. I træning leder mange af os efter den bløde, villige hest. For at finde den hest må vi lede efter den bløde, villlige udgave af os selv. Jeg tror på at vores oplevelser med hestene er direkte afhængig af vores oplevelse af os selv.
Du kan enten få træningssession med din hest, hesteassisteret terapi med egen eller fremmed hest, tankefeltterapi eller chok-traumeterapi helt uden hest.
Jeg har god erfaring i at arbejde med ryttere der har været ude for ulykker.
stadig ledige tider.
Om aftenen samme dag kl 19 holder jeg foredrag om hvad og hvordan hesten kan lære os om nærvær og hvad det betyder for træning af heste. Stald Shamrock, Højrupvej 49, 7000 Fredericia. Tilmelding Caroline: staldshamrock@gmail.com
Et eventuelt overskud den aften går til Carolines projekt med at støtte unge med psykosociale problemer – gavmildhed.
Der er flere foredrag i marts og april tjek datoer på www.happyhorses.dk for at se hvor og hvornår.
At vente på sig selv – brugte Henrik Vettergren Carlsen – http://henrikvettergrencarlsen.dk – som sin beskrivelse af meditation. Dét synes jeg er så smukt og giver mig mening på en enkel måde om hvordan man kan betragte dét at meditere.  Henrik var gæstelærer på uddannelsen til hesteassisteret terapeut sidste fredag. Vi havde en pragtfuld dag i hans selskab og gik berigede hjem med alt dét han delte ud. Gavmildhed. Henrik arrangerer iøvrigt spirituelle rejser til Indien, dét kan jeg klart anbefale, hvis du har en drøm om Indien i hjertet!
Ulla Rung Weeke (www.skolenforpsykosomatik.dk) er gæstelærer på næste kursus på uddannelsen i april. Jeg glæder mig meget til at Ulla skal møde “hestedamerne” – og omvendt! Mere gavmildhed.
10 kursister er nu mere end halvvejs gennem første år af uddannelsen; det har været spændende, lærerigt, berørende og berigende at være i deres selskab.
Til august er det meningen at hold 2 skal starte, der er ansøgningsfrist 1. juni og optagelsessamtaler i slutningen af juni.
Infoaftener. Jeg afholder informationsmøder om uddannelsen til hesteassisteret terapeut. Her fortæller jeg om uddannelsen og der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål og se Tudsegård nu med cirkusvogn og alting!
10. april  kl 19 hos Susan Kærgaard på Blueberry Hill – Dansk hestetræningscenter, Haugevej 13, 8620 Kjellerup.

24. april kl 19 Her på Tudsegård – Guredevej 27, 4300 Holbæk. Tilmelding til mig.

Introduktionskursus: Kurset “Med hesten som hjælp” 26.-28. april har stadig ledige pladser. På kurset er der mulighed for at opleve hvorfor og hvordan hestene kan hjælpe os til mere nærvær. Pønser du min uddannelse, er det også en god måde at smage på hvordan jeg arbejder.
Bleg vintersol over bakken, Batman bliver inde, hestene stadig på vinterfold, nu endnu mindre fordi folden de har brugt hele vinteren er pløjet op så der kan frisk græs. Sidste års møg er spredt ud – alle venter på lunere tider 🙂
Happyhorses
Truels