Juni 2012

28. juni ’12 “Nys og ribben”
Hej.
Det har været en stor fornøjelse at søsætte uddannelsen i hesteassisteret terapi, endnu større da ansøgningerne tikkede ind i stort antal. Så mange at jeg har oprettet to hold… Det er skønt.
Der er stadig få ledige pladser.
Jeg glæder mig meget til de to hold starter i august og det lyder som om at kursisterne også glæder sig stort.
Her på gården nye lærerige oplevelser med både egen og gæstehest.  For Midnight Shadow er ordet og energien i ordet skal (med alt hvad der kan ligge ned ad den sti…for mig) bare ikke nogen kop te han har brug for. Hans meget stærke hals sætter alt ind på at forklare mig dét.. Jeg gik for langt ad den sti på trods af at jeg troede jeg var færdig med den … Da han skruede op for frustrationerne var det med alt hans kraft, jeg steg af og tog af, igen igen igen, med ribben…. Så kan du lære det. Det er jo gerne med egen hest det for alvor rykker. Det virker som om at med Shadow er jeg nødt til at kaste mig ud i noget andet end det meste af det jeg kender så godt… Lige nu føles det stort, spændende, ukendt, lokkende, usikkert… Og helt rigtigt. Hvor det bærer hen har jeg ingen anelse om – men dét har vi jo aldrig…
Her er han sommeren ’11 – han er ikke blevet mindre…hverken i størrelse eller udstråling. Med sin legekammerat Baloo. Da Shadow kom, 2 år gammel, var Baloo  plus minus ca 25 år. Baloo legede og legede og legede med den store plag. Indimellem gik ned Shadow ned på albuer så de to kom på samme højde…
PJ Harvey synger: “Just let me ride on your grace for a while” (Teclo fra  cd’en “To bring you my love”) -dét er mit favoritnummer disse dage.
På søndag “optræder” jeg på Bregentved Børn og dyr i to omgange med to fremmede heste – jeg er rigtig nysgerrig på hvad jeg kommer til at sige om at træne heste???!
Og til sidst et godt gratis råd: har du trykket ribbene, så nys ikke…
Happyhorses og skøn sommer til Jer alle!
Truels