August 2015

4.8.2015

Sommernyt fra Tudsegård.

Kære alle sammen,

Så er jeg tilbage efter ferien. Og nu skinner solen oven i købet 😉

Disse aftener forstås hvorfor det hedder Tuse Næs og vi har kaldt stedet Tudsegård. Det vrimler med tudser. Poul Peanut, den 11 måneders Sankt Bernhard hvalp, har en fest med at fange dem med poten. Det ser hårdt ud at være tudse… Det er klogere af ham end det som hans ven mastiffen Buddha gjorde; han tog dem i munden, hvorefter han spyttede og savlede (endnu mere…) af den gift de sprøjtede ud i munden på ham. Han gjorde det igen og igen.

Helle Knudsen fra Den Hele Ekvipage spurgte om jeg ikke kom igen til DHE-træf Jylland med meditation og foredrag – det ville jeg jo gerne.

Det var planen, at jeg skulle holde to meditationer til lyden af gumlende hest med efterfølgende foredrag om hesteassisteret terapi. Kl 12 og kl 15. Inden kl 12 annoncerede speakeren over højttaleren at det skulle foregå og at man kunne møde mig ved demo banen og følges med mig til hestene. Jeg fandt hø frem til hestene og begav mig ned til demobanen. Da klokken var 12 stod jeg der. Jeg kunne ikke lige se nogen der ledte efter mig. Det var ikke så mærkeligt, for da jeg gik over til hestene, kom ingen med mig. Ved hestene var heller ingen mennesker. Jeg ventede lidt hvorefter jeg måtte konstatere, at der ganske enkelt ikke var mødt nogen mennesker til meditation. Jeg kiggede på hestene. De kiggede lidt på mig og viftede lidt fluer væk.

Jeg tænkte at det godt nok ville være ærgerligt at rejse til Randers fra Tuse Næs (v. Holbæk, Sjælland) og så ikke have én tilhører… Jeg fik fat i Helle og vi debatterede frem og tilbage hvordan jeg kunne få flere til meditationen kl 15. Vi endte med at gøre som første gang dog med den tilføjelse, at jeg, når foredraget på demo banen var ovre, skulle gribe mikrofonen og selv gøre opmærksom på mig.

Heldigvis for mig var der denne gang en del flere mennesker ved demobanen hvor Ute Lehman holdt foredrag om bidløs ridning. Da hun var færdig, greb jeg mikrofonen, fortalte hvor glad jeg var for at være tilbage på DHE træf, og at jeg nu ville gå over til foldene og lave en guidet meditation til lyden af gumlende heste med efterfølgende foredrag om hesteassisteret terapi for de som var interesserede. Og så gik jeg. Da jeg kiggede tilbage over skulderen kunne jeg se 40-50 mennesker som fulgte med. Oven på oplevelsen kl 12, havde jeg svært ved at tro mine øjne og tænkte at de nok bare var på vej væk – ikke med… Men de fulgte med hele vejen over til hestene. Jeg holdt meditationen og efterfølgende foredrag.  Og sådan kan man have to vidt forskellige oplevelser den samme dag.  Opløftet drog jeg tilbage til Sjælland med aftenfærgen.

Jeg minder om at hvis du kan samle 20 interesserede, kommer jeg gerne og holder foredrag om hesteassisteret terapi – gratis. Jeg skal blot have transporten dækket.

Som tidligere skrevet blev det andet hold hesteassisterede terapeuter færdige i juni. Hold tre er færdige med deres 1. år. Det er meningen at hold 4 skal starte til oktober – der er stadig ledig plads!

Til november tager jeg igen med Susse Vallø Bisgaard og Anne Hejselbjerg Winther til Marokko og afholder for fjerde gang kursus i Tankefeltterapi og Ho’Oponopono. Se Happypeople.dk for mere info!

Jeg er ved at hegne en ny fold ind, de gamle har efterhånden ikke helt nok græs  – det bliver en fest for flokken når ca 3 hektar græs åbnes. For hestene bliver dét nok den største nyhed.

 

Go’ sensommer og happyhorses til Jer alle!

———————————-